Nederzettingen zijn de verzameling van gebouwen, poorten en andere structuren op een bord. Spelers moeten deze nederzettingen toewijzen aan steden te bouwen economieën of om nieuwe steden te maken. Er zijn ook middelen vinden in deze nederzettingen die moeten worden verzameld, zoals goud of luxe.

Er zijn verschillende soorten van middelen in het spel die nuttig zijn op verschillende manieren, zoals hout of graan zal zijn. Lumber kan worden gebruikt om gebouwen te bouwen en kan worden gebruikt als brandstof in schepen of militaire eenheden. Voer kan worden gebruikt om voedsel te produceren en kan worden geconsumeerd als voedsel.

Er zijn ook unieke vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor de overwinning punten. De speler met de meeste punten aan het eind van het spel wint. Er zijn speciale kaarten die krachtige mogelijkheden om te helpen de speler wint het spel.

Eén van de spelers kan gemakkelijk de heerser van de wereld te worden. Om dit te doen, moeten ze de middelen, settle steden te vinden, en de opbouw van een economie, samen met een militaire macht, dit alles terwijl het gebruik van spionnen om informatie van de andere spelers te verzamelen.

Om het tempo van het spel stil te houden, verschillende versies van het spel zijn beschikbaar, waaronder variaties van het originele spel dat verschillende regels voorzien. Ook zijn de regels en versies zijn veranderd in de tijd. Veel van de versies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke regelset, maar toch volgt het thema van het spel.

Het spel is een van de makkelijkste om te leren en meest toegankelijke games. Veel spelers spelen liever met hun kinderen als ze zo'n geweldige tijd spelen. Iedereen is gegarandeerd om een ​​geweldige tijd spelen van het spel hebben, of ze spelen met volwassenen of kinderen.

.

Ook interessant

Travel

Het vinden van Geweldige Aanbiedingen voor Uw VakantieOmdat op vakantie is een tijd van plezier, maar met de beste vakantie deals, kunt u dezelfde pl ...

Lees verder

Reis tips

Tips en trucs voor uw volgende reisAls je nog nooit hebt gereisd, is de kans groot dat je op zoek bent naar reistips en -trucs. U wilt waarschijnlijk ...

Lees verder

Hotels

Belangrijke Tips Over Hotels en reisbureausHet bedrijf van reizen en toerisme is een multi-miljard dollar een en het is erg spannend om je eigen Trave ...

Lees verder